CUM CUMPAR ?

Exista trei modalitati de cumparare de la magazinul kalva.ro:

A. Comanda online

B. Comanda telefonica

C. Comanda prin E-mail

A. Comanda online

A.1. Pentru clientii noi :

Apasati butonul Adauga in cos, buton care este prezent pe pagina fiecarui produs in parte.

Va apare o pagina unde veti putea vizualiza continutul cosului de cumparaturi pana in acel moment.

Pe pagina respectiva aveti 3 optiuni:

-    sa modificati numarul de bucati pentru fiecare produs in parte din cosul de cumparaturi, dupa care apasati butonul Modificati cos;

-    sa continuati adaugarea si a altor produse in cos prin apasarea butonului Continuati cumparaturile;

-    sa trimiteti comanda prin apasarea butonului Trimite comanda.

La apasarea butonului Trimite comanda va apare o pagina unde veti gasi doua butoane (pentru persoane fizice sau juridice) ce va vor directiona catre un formular de date personale, care va trebui completat (campurile notate cu * sunt obligatorii). Dupa ce ati completat formularul, apasati butonul Inregistrare din josul paginii. In acel moment Dvs. veti fi inregistrat (veti avea un cont), iar comanda Dvs. va fi trimisa automat catre unul din operatorii magazinului kalva.ro, care va va contacta in cel mai scurt timp posibil.

Procedura de cumparare va putea fi posibila deasemenea, creandu-va mai intai un cont, prin apasarea butonului Click aici in panoul din partea din stanga sus, de pe pagina principala a magazinului.

Factura Dvs. va fi emisa si va fi trimisa pe adresa Dvs. de E-mail, numai dupa ce un operator al magazinului kalva.ro va va comunica telefonic pretul transportului, iar Dvs. veti confirma comanda.

A.2. Pentru clientii inregistrati:

Pe pagina principala a magazinului kalva.ro, in panoul din partea din stanga sus, va trebui completata adresa de E-mail si parola pe care le-ati precizat pe formularul de inregistrare, dupa care se va apasa butonul Intra in cont. Procedura de cumparare este aceeasi descrisa mai sus, la pct. A.1., cu singura diferenta ca nu va mai fi necesara completarea formularului de inregistrare.

In cazul in care ati uitat parola, tot in panoul din partea din stanga sus a a paginii, se va apasa butonul Click aici. Pe pagina care va apare ulterior, se va completa adresa Dvs. de E-mail (precizata in formularul de inregistrare) si se va apasa butonul Recupereaza parola. In cel mai scurt timp veti primi parola pe adresa Dvs. de E-mail.

B. Comanda telefonica

Se poate face la urmatoarele numere de telefon:

-    Telefon: 0757 108 103

 

Un operator al magazinului kalva.ro va prelua comanda Dvs. de luni pana vineri intre orele 8:30 - 18:00.

C. Comanda prin E-mail

Se poate comanda la adresa: comenzi@kalva.ro.