POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Datele furnizate la crearea contului cumparatorului pe site-ul www.kalva.ro vor fi confidentiale si vor ramane private atata timp cat contul creat va exista pe site. In caz de neutilizare a contului pe o perioada mai mare de un an, contul acestuia precum si datele furnizate vor fi sterse automat din baza de date. In situatia in care se doreste crearea unui cont nou, cumparatorul va fi nevoit sa reintroduca datele pe site. Parola furnizata pentru contul respectiv este folosita de catre S.C. Kalva Solutions S.R.L. numai pentru situatia in care utilizatorul contului uita parola si doreste accesarea propriului cont si a informatiilor continute de acesta. Datele furnizate vor putea fi folosite de catre S.C. Kalva Solutions S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, promotii, oferte speciale, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

S.C. Kalva Solutions S.R.L. confirma ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Orice solicitare va fi transmisa de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@kalva.ro sau prin posta, la adresa: PLOIESTI, str. Cuza Voda 13/D6.