Termeni si Conditii

Folosirea, vizitarea, sau comandarea produselor de pe acest site implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos. Proprietarul site-ului isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Definitii

Persoana juridica ce detine site-ul www.kalva.ro si se ocupa de administrarea acestuia, se numeste Kalva Solution S.R.L. si va fi denumita in continuare furnizor. Persoana fizica sau juridica, ce comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www. kalva.ro, va fi denumita Client.

Adresa web, care este proprietatea furnizorului (www.kalva.ro), va fi denumita site-ul www.kalva.ro. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.kalva.ro, vor fi denumite in continuare continut.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.kalva.ro este proprietatea furnizorului si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de furnizor, numai in scopul declarat al acestui site.

Informatiile din formularul de comanda sunt necesare numai pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs, etc. si nu vor fi divulgate sau vandute unei terte parti.

 

Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului www.kalva.ro este alcatuit cu cea mai mare grija, astfel incat preturile, imaginile si caracteristicile produselor sa fie cele reale. Pot exista totusi unele erori in datele afisate pe site. Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturile, descrierile, caracteristicile, imaginile, etc.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost introduse gresit in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, furnizorul isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

Produsele livrate prin intermediul site-ului www.kalva.ro beneficiaza de perioada de garantie, data de producatorul respectivului produs. Fiecare produs, la care este afisata perioada de garantie, va fi insotit de certificatul de garantie.

Frauda

Orice incercare de a modifica continutul site-ului www.kalva.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza www.kalva.ro va fi considerata tentativa de fraudare a site-ului si va face obiectul unei plangeri penale impotriva celor ce au incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Client si Furnizor va fi rezolvat pe cale amiabila.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Dispozitii finale

Furnizorul isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.kalva.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca una din clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Clientii sunt rugati sa citeasca cu atentie prevederile mentionate mai sus si de asemenea toate informatiile legate de: modalitatea de comanda online, modalitatile de plata, garantie si service, politica de retur etc.

O data cu accesarea site-ului www.kalva.ro, in cazul unei lansari a unei comenzi sau in cazul comunicarii in scris pe cale electronica, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind echivalenta cu un contract valabil incheiat.